Hét wildrestaurant in Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Wildrestaurant Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Bent u op zoek naar een wildrestaurant in Den Haag? Dan zit u bij Taverne Meer & Bosch helemaal goed! In het wildseizoen geniet u bij ons van het lekkerste wild op het mooiste plekje van Den Haag. Ons restaurant bevindt zich midden in de natuur, omringd door eeuwenoude bomen. Daarnaast bent u zo op het strand, maar zit u ook dicht bij de stad. Op deze manier kunt u een gezellig dagje Den Haag combineren met een etentje in ons wildrestaurant.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Kom tijdens het wildseizoen gezellig eten in ons wildrestaurant in Den Haag

Wilt u het wildseizoen goed beginnen met een diner in ons wildrestaurant in Den Haag? Dan bent u bij ons van harte welkom! Neem plaats in ons sfeervolle restaurant en geniet van een totaalbeleving. Is het nog mooi weer? Kies dan voor een plek op ons gezellige terras of in de mooie Franse tuin. Wij vertellen u vervolgens alles over onze wildgerechten en onze persoonlijke favoriet. Per wildseizoen bekijken we welke gerechten we op tafel zetten in ons wildrestaurant in Den Haag. Uiteraard worden al onze gerechten versbereid door onze koks. We gebruiken dagverse en lokale producten om u optimaal te laten genieten. Wilt u het wildgerecht daarnaast combineren met een van onze exclusieve wijnen? Wij adviseren u over welke wijn bij welk gerecht past, zodat u een echt smaakbeleving ervaart.

Reserveer uw tafel online

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant in Den Haag tijdens het wildseizoen? Reserveer uw tafel dan direct online of neem contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft over onze verschillende wildgerechten, kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons via (070) 325 77 48.