Vergaderzaal nabij Den Haag en Scheveningen

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Vergaderzaal Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

U heeft een belangrijke vergadering en bent op zoek naar een rustige vergaderzaal in de buurt van Scheveningen en Den Haag. Dan bent u bij Taverne Meer & Bosch aan het juiste adres. Ons restaurant ligt verscholen in een park in de buurt van Kijkduin.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Kies voor een vergaderzaal van Taverne Meer & Bosch nabij Den Haag en Scheveningen!

Wanneer u een vergaderzaal nabij Den Haag en Scheveningen bij ons huurt, heeft u keuze uit twee ruimtes: De Gelagkamer (maximaal veertien personen) en De Wagenschuur (maximaal 25 personen). Deze kunt u huren voor een of meerdere dagdelen. Wij hanteren de volgende vergaderdagdelen:

  • Van 09.00 uur tot 13.00 uur
  • Van 13.00 tot 17.00 uur
  • Van 18.00 tot 22.00

Afwijkingen op deze dagdelen zijn in overleg mogelijk. De vergaderruimtes beschikken allebei over draadloos internet en u heeft de mogelijkheid om catering in te huren. Ook kunt u een beamer met projectiescherm en flipover met stiften reserveren.

Ook voor recepties

Naast het huren van een vergaderzaal kunt u bij Taverne Meer & Bosch, nabij Den Haag en Scheveningen, ook heerlijk lunchen en dineren. Verder is ons restaurant een officiële trouwlocatie en zeer geschikt voor het geven van recepties.

Ongeveer een kwartier van Scheveningen en Den Haag

Wilt u een vergaderzaal huren bij Taverne Meer & Bosch? Reserveer dan direct online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Wij zijn gevestigd op Heliotrooplaan 5 in Den Haag. Onze vergaderzaal is op iets meer dan een kwartier rijden van het centrum van Den Haag en een rit van veertien minuten verwijderd van Scheveningen. Zien we u snel?