Vergaderruime in omgeving Den Haag en Scheveningen

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Vergaderruimte Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Een vergaderruimte op een rustige locatie in de buurt van Den Haag en Scheveningen. Zo kunt u Taverne Meer & Bosch omschrijven. Bent u op zoek naar zo’n locatie? Wij bieden u een vergaderruimte die verscholen is tussen eeuwenoude bomen in een park nabij Den Haag en Scheveningen.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Een rustige vergaderruimte in de buurt van Den Haag en Scheveningen

Taverne Meer & Bosch heeft twee verschillende vergaderruimtes: de Gelagkamer en de Wagenschuur. De Gelagkamer heeft plek voor veertien personen en de Wagenschuur biedt ruimte voor 25 personen. Daarnaast kunt u verschillende attributen huren, zoals een flipover met stiften of een beamer met een projectiescherm. Wanneer u een vergaderruimte nabij Den Haag en Scheveningen van ons huurt, heeft u keuze uit verschillende arrangementen:

  • Arrangement 1: een of twee dagdelen met een koude lunch;
  • Arrangement 2: een of twee dagdelen met warme lunch;
  • Arrangement 3: een dagdeel met diner, aperitief en koffie met bonbons;
  • Arrangement 4: een gehele dag vergaderen, koude lunch, aperitief, koffie met bonbons en diner.

Bij alle arrangementen zit een onbeperkte hoeveelheid koffie, thee, koekjes en frisdrank inbegrepen. Daarnaast beschikken alle vergaderruimtes over draadloos internet. Onze arrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd.

Kom vergaderen, dineren of lunchen bij Taverne Meer & Bosch

Komt u gebruikmaken van een vergaderruimte van Taverne Meer & Bosch, in de buurt van Den Haag en Scheveningen? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Naast vergaderen kunt u bij Taverne Meer & Bosch ook heerlijk lunchen en dineren.