Bijzondere vergaderlocaties

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Vergaderlocatie Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Zoekt u een prettige vergaderlocatie in de buurt van Den Haag en Scheveningen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Taverne Meer & Bosch in Kijkduin. Dit is een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Den Haag en omstreken. U vergadert hier op een rustige locatie en het is mogelijk om catering in te huren.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Taverne Meer & Bosch: een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Den Haag en Scheveningen

Bij de vergaderlocatie van Taverne Meer & Bosch in de buurt van Den Haag en Scheveningen kunt u kiezen uit twee locaties: de Gelagkamer en de Wagenschuur. In de Gelagkamer vergadert u met maximaal veertien personen en in de Wagenschuur is er plek voor 25 personen. U heeft ook de mogelijkheid om een flipover met stiften en een beamer met projectiescherm huren. Wanneer u een van onze bijzondere vergaderlocaties in Den Haag wilt huren, heeft u keuze uit verschillende tijdstippen:

  • Van 09.00 uur tot 13.00 uur
  • Van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Van 18.00 uur tot 22.00 uur

Afwijkingen op deze tijden zijn mogelijk in overleg met ons. Wilt u meerdere dagdelen gebruikmaken van onze vergaderlocatie in de omgeving van Den Haag en Scheveningen? Dat is geen probleem!

Keuze uit verschillende arrangementen

Als u gebruikmaakt van een van de meest bijzondere vergaderlocaties in de buurt van Den Haag, verzorgen wij graag de catering voor u. Kies bijvoorbeeld voor een speciaal arrangement waar catering voor een aansluitende receptie bij is inbegrepen. U heeft keuze uit volgende arrangementen:

  • Arrangement 1: Een of twee dagdelen vergaderen en lunch met een kop soep en diverse broodsoorten met beleg, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange;
  • Arrangement 2: Een of twee dagdelen vergaderen en een warm driegangenlunch inclusief twee glazen wijn;
  • Arrangement 3: Een dagdeel, aperitief met zoutjes en nootjes, driegangendiner inclusief drie glazen wijn, koffie met bonbons en een flipover;
  • Arrangement 4: De gehele dag vergaderen, een lunch met een kop soep en diverse broodsoorten met beleg, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange. Een driegangen diner inclusief drie glazen wijn, koffie met bonbons, aperitief met zoutjes en nootjes en gebruik van de flipover en beamer.

Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkte hoeveelheid koffie, thee, frisdrank en koekjes.

Reserveer online of neem contact op!

Wilt u vergaderen op een van de bijzondere vergaderlocaties in Den Haag en omstreken? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Wij zijn u graag van diensttijdens een vergadering op onze vergaderlocatie in de buurt van Den Haag en Scheveningen.