Home / Vergaderarrangement
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Bent u op zoek naar een passend vergaderarrangement? Wilt u met een kleine groep aan tafel vergaderen of bent u op zoek naar een vergaderruimte waar het mogelijk is om voor een iets groter publiek te spreken? Bij Meer & Bosch vindt u alles wat u nodig heeft. Wij beschikken over twee aparte vergaderruimtes met draadloos internet. Daarnaast beschikken we over een flip-over en een beamer met projectiescherm. Onze locatie, vlakbij het strand van Kijkduin, is omgeven door natuur zodat u geheel in rust kunt vergaderen. Hierdoor wordt u minder snel afgeleid en wordt creativiteit gestimuleerd.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Wij vullen uw vergaderarrangement geheel naar wens in

Heeft u enkel een dagdeel nodig of neemt u graag de hele dag de tijd? Onze locatie leent zich uitstekend voor een vergaderarrangement van een gehele dag. U bepaalt zelf hoe u de dag of het dagdeel invult. Wij bieden vier verschillende vergaderarrangementen aan waarbij u kunt kiezen tussen het aantal dagdelen dat u wilt vergaderen en verschillende vormen van catering. Zo kunt u kiezen voor een standaard catering of uitgebreide catering. Hierbij nuttigt u onbeperkt koffie, thee, frisdrank en koekjes. Aanvullend is het mogelijk om te kiezen voor verschillende lunch en diner opties. Wat dacht u van een driegangenlunch of -diner inclusief twee of drie glazen wijn? En wat dacht u van een korte, verkwikkende wandeling door het park om vervolgens vol energie weer aan de slag te gaan? Het is allemaal mogelijk op onze prachtige locatie. Onderstaande vergader dagdelen zijn beschikbaar, waarbij afwijkingen mogelijk zijn:

  • Ochtend (09:00 – 13:00)
  • Middag (13:00 – 17:00)
  • Avond (18:00 – 22:00)

Kom geheel in rust bij ons vergaderen

Bent u geïnteresseerd in een vergaderarrangement op onze mooie locatie in Den Haag? En wist u dat u bij ons ook kunt genieten van speciale groepsmenu’s of een receptie met een uitgebreid snackbuffet? Ideaal voor na een lange dag vergaderen. Zo heeft u, naast zakelijke gesprekken, ook tijd voor persoonlijke gesprekken met uw gasten. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48 en wij verzorgen het ideale vergaderarrangement voor u. Nabij onze rustige locatie zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden.