Home / Vergaderen Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Wilt u een keer vergaderen in Den Haag en bent u op zoek naar een rustige, unieke vergaderlocatie? Dan is vergaderen bij Taverne Meer & Bosch iets voor u. Wij beschikken over een restaurant en diverse aparte ruimtes. Onze locatie ligt verscholen in een park met eeuwenoude bomen en is vlak bij het strand van Kijkduin. Onze unieke vergaderlocatie in Den Haag bevindt zich zowel dicht bij de natuur als bij de stad.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Kies voor vergaderen met een vergaderarrangement bij ons in Den Haag

Wanneer u wilt vergaderen bij onze unieke vergaderlocatie in Den Haag, heeft u keuze uit verschillende tijdstippen en arrangementen. Daarnaast bieden wij diverse benodigdheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een flipover en beamer met projectiescherm huren. Uiteraard beschikt u in onze vergaderruimtes over draadloos internet. Wanneer u en uw collega’s in de pauze willen genieten van een heerlijke lunch, kunt u gebruikmaken van onze catering. Als u kiest voor een vergaderarrangement bij ons in Den Haag, heeft u de keuze uit een koude of een warme lunch. Een warme lunch bestaat uit een 3-gangenmenu. Wanneer u kiest voor een koude lunch krijgt u:

  • Soep
  • Fruit
  • Diverse broodsoorten met beleg
  • Melk, karnemelk en jus d’orange

Daarnaast bieden we arrangementen met een 3-gangendiner, koffie met bonbons of een aperitief met zoutjes en nootjes. Bij elk arrangement zijn koffie, thee, frisdrank en koekjes inbegrepen. Onze vergaderarrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd. Tip: wanneer u tijdens het vergaderen even een frisse neus wilt halen, kan dat uitstekend in het park vlak bij het restaurant. Onze unieke locatie is namelijk omringd door de natuur, waardoor u even tot rust kunt komen.

Reserveer een vergaderarrangement en -ruimte in Den Haag direct online

Wilt u vergaderen op een unieke vergaderlocatie in Den Haag? Reserveer dan een ruimte en vergaderarrangement bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag. Neem telefonisch contact met ons op via (070) 325 77 48 of reserveer eenvoudig online. Hopelijk zien we u snel in een van onze vergaderruimtes!