Vergaderen in de buurt van Scheveningen of Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Vergaderen Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Wilt u een keer vergaderen in Den Haag of Scheveningen en bent u op zoek naar een rustige locatie? Dan is vergaderen bij Taverne Meer & Bosch nabij Den Haag en Scheveningen iets voor u. Onze locatie ligt verscholen in een park met eeuwenoude bomen en is vlakbij het strand van Kijkduin.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Vergaderen bij Taverne Meer & Bosch in de buurt van Den Haag en Scheveningen

Wanneer u wilt vergaderen bij Taverne Meer & Bosch heeft u keuze uit verschillende tijdstippen, accessoires en arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld een flipover en beamer met scherm huren en gebruikmaken van de catering. Bij het kiezen van een arrangement heeft u bijvoorbeeld keuze uit een koude of een warme lunch. Een warme lunch bestaat uit een 3 gangenmenu. Wanneer u kiest voor een koude lunch krijgt u:

  • Soep
  • Diverse broodsoorten met beleg
  • Fruit
  • Melk, karnemelk en jus d’orange

Daarnaast bieden we arrangementen met een 3 gangendiner, koffie met bonbons en aperitief met zoutjes en nootjes. Bij elk arrangement zijn koffie, thee, frisdrank en koekjes inbegrepen. Onze vergaderarrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd. Tip: wanneer u tijdens het vergaderen even een frisse neus wilt halen, kan dat uitstekend in het park waar het restaurant door wordt omringd.

Bel en reserveer

Wilt u vergaderen op een bijzondere locatie, vlakbij Scheveningen en Den Haag? Reserveer dan een vergaderruimte bij Taverne Meer & Bosch. Neem telefonisch contact op via (070) 325 77 48 of reserveer via de website. Hopelijk zien we u snel terug in een van onze vergaderruimtes!