Trouwlocaties dicht bij Den Haag en Scheveningen

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Trouwlocaties Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

U gaat in het huwelijksbootje stappen en het enige wat nog ontbreekt is een van de mooiste trouwlocaties in de omgeving van Den Haag. Gelukkig kunt u in dat geval uitstekend terecht bij Taverne Meer & Bosch. Wij bieden een mooie trouwlocatie in de omgeving van Den Haag en Scheveningen die verborgen ligt in een park met eeuwenoude bomen.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Geef het ja-woord bij een van de mooiste trouwlocaties nabij Den Haag

Trouwlocaties zoeken in Den Haag of Scheveningen is lastig en soms zelfs frustrerend. U wilt natuurlijk de perfecte plek vinden voor die grote dag! Bij Taverne Meer & Bosch vindt u een trouwlocatie vlakbij het strand van Kijkduin die goed bereikbaar is vanuit Scheveningen.

Taverne Meer & Bosch is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat het mogelijk is om de gehele dag op onze locatie door te brengen. Van het geven van het ja-woord tot het grote feest, het kan allemaal op onze trouwlocatie nabij Scheveningen. Tip: zelfs de trouwfoto’s kunnen in de omgeving van Taverne Meer & Bosch worden gemaakt. Het prachtige bos is de ideale achtergrond voor de foto’s van die mooie dag. Het is ook mogelijk om slechts een deel van uw trouwdag bij ons te organiseren. U kunt dus ook alleen uw feest of receptie op een van de mooiste trouwlocaties van Den Haag vieren.

Samen maken we uw bruiloft tot een succes!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze trouwlocatie nabij Scheveningen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Via dit nummer kunt u ook een trouwdatum reserveren bij een van de mooiste trouwlocaties in de buurt van Den Haag. Samen met u maken wij uw trouwdag tot een van de mooiste dagen van uw leven!