Het fijnste terras van Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Terras Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Wilt u in de warme zomermaanden genieten van een hapje en drankje op het mooiste terras van Den Haag? Kom dan naar Taverne Meer & Bosch! Ons restaurant bevindt zich midden in de natuur, zowel dicht bij het strand als bij de stad. Wanneer u op het terras zit van ons restaurant in Den Haag, kijkt u uit op het bos. Hier komt u helemaal tot rust en geniet u van de prachtige omgeving. Ondertussen serveren wij u de lekkerste hapjes en drankjes.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Neem plaats op ons terras in het bos voor een lunch of diner in Den Haag

Bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag kunt u op ons terras in het bos zowel lunchen als dineren. U kunt zelf een menu à la carte samenstellen, maar we bevelen u ook onze eigen favoriete gerechten aan. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u kiezen voor een van onze buffetten. Daarnaast zijn ook onze high tea en high wine er populair. Combineer dit met een gezellig dagje Den Haag of Loosduinen en uw dag kan niet meer stuk. Voor welke optie u ook kiest, u bent verzekerd van een fijne plek op ons terras in het bos in Den Haag.

Reserveer direct een plek op ons terras

Wilt u verzekerd zijn van een plek op ons terras in het bos in Den Haag? Reserveer uw tafel dan eenvoudig online en kies uw gewenste datum. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar (070) 325 77 48.