Private dining Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Template Pagina
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Kom genieten van private dining in Den Haag op een prachtige locatie. Bent u al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie voor een besloten diner? Taverne Meer & Bosch in Den Haag leent zich perfect voor private dining. In ons restaurant is ruimte voor grote gezelschappen, maar ook voor een kleine gezelschappen creëren we een gezellige setting. Wat een avondje private dining bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag bijzonder maakt? Het draait bij ons niet alleen om heerlijk eten. Wij vinden het belangrijk dat u samen met uw gezelschap een fijne avond doorbrengt in een prachtige omgeving. Op onze ruime locatie kunt u genieten van rust en uitgebreid de tijd voor elkaar nemen.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Culinair genieten tijdens uw private dining avond in Den Haag

Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons centraal. Zo maken wij gebruik van topproducenten en hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten streekgerechten. Wat dacht u van zorgvuldig gerijpt rundvlees uit Ierland of zalm uit Schotland? Daarnaast verwelkomen wij u graag met een karaf Haags duinwater en ovenvers vloerbroed met licht gezouten boter en olijfolie. Zo kunt u eerst even rustig rondkijken en bijkletsen met uw gezelschap, terwijl u geniet van de natuur om u heen. Ons restaurant ligt namelijk tussen eeuwenoude bomen en bevindt zich vlakbij het strand van Kuikduin. Kunt u zich een betere locatie bedenken voor private dining in Den Haag? Terwijl u geniet van uw broodje, kunt u alvast onze wijnkaart bekijken. Kiest u uit een van onze tientallen wijnen uit Bordeaux?

Urenlang dineren op een prachtige locatie

Gaat u voor een van onze speciale groepsmenu’s of voor een van onze uitgebreide buffetten? In beide gevallen bieden wij u en uw gasten een onvergetelijke avond met een heerlijk diner. Bij zowel de speciale groepsmenu’s als buffetten kunt u kiezen voor een vooraf vastgesteld menu, maar is het ook mogelijk dat wij voor u een menu samenstellen geheel naar wens. Heeft u iets speciaals te vieren of wilt u gewoon samen zijn met uw familie of vrienden en de tijd voor elkaar nemen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen (070) 325 77 48 en leg uw onvergetelijke avond private dining in Den Haag snel vast.