Culinaire tafelbereidingen bij ons restaurant in Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Tafelbereidingen
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Wilt u chic uiteten gaan in een culinair restaurant met tafelbereidingen in Den Haag? Kom dan snel langs bij Taverne Meer & Bosch en beleef een bijzondere ervaring. Tot in de jaren 70 werden er in Nederland veel tafelbereidingen uitgevoerd, maar langzaam verdween deze bijzondere manier van dineren. In ons restaurant laten onze ervaren gastheren en -vrouwen u direct aan tafel zien hoe ons eten bereid wordt. Bij ons draait het om het bijzondere contact dat we met onze gasten creëren.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Proef de lekkerste gerechten bij ons restaurant met tafelbereidingen in Den Haag

Bij ons restaurant met tafelbereidingen in Den Haag heeft u de keuze uit verschillende gerechten. Een van onze specialiteiten is onze Stroganoff, welke we bij u aan tafel bereiden. U kunt met het gehele bereidingsproces meekijken. Terwijl u meekijkt, ruikt u de heerlijke geuren en kunt u niet wachten om onze smaaksensatie te proeven. U ziet hoe wij het vlees aan tafel snijden en de saus koken. Ook kunt u kiezen voor onze Schotse zalm, welke we aan tafel snijden en roken en vervolgens op uw bord serveren. Wanneer u in ons restaurant in Den Haag meekijkt met onze tafelbereidingen, geniet u van een totaalbeleving. U proeft niet alleen ons heerlijke eten, maar ziet ook hoe uw gerecht tot stand komt. Combineer uw gerecht met een van onze exclusieve wijnen en uw avond kan niet meer stuk!

Reserveer uw tafel online

Wilt u ook langskomen in ons restaurant met tafelbereidingen in Den Haag en genieten van een totaalbeleving? Neem dan contact met ons op via (070) 325 77 48 voor meer informatie over de mogelijkheden in ons restaurant. Ook kunt u direct online een tafel reserveren, zodat u verzekerd bent van een plekje.