Een restaurant met tuin én terras in Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Restaurant met tuin Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Bent u op zoek naar een restaurant met een tuin of terras in Den Haag? Dan moet u bij Taverne Meer & Bosch zijn! Ons restaurant in Den Haag heeft zowel een tuin als terras waar u heerlijk kunt eten in de buitenlucht met uw gezelschap. Bij ons vindt u dus altijd wel een fijne plek in de zon! Daarnaast bevindt ons restaurant zich vlak bij het strand van Kijkduin, gelegen midden in de natuur tussen eeuwenoude bomen uit de 17e eeuw. De historische locatie maakt ons restaurant met tuin en terras in Den Haag wel een hele bijzondere plek om te bezoeken.

Kom gezellig buiten eten in ons restaurant met tuin en terras in Den Haag

Of u nu met een groot of klein gezelschap in de buitenlucht wilt eten bij ons in Den Haag, wij hebben talloze mogelijkheden voor u om uit te kiezen. Wilt u een jubileum of verjaardag vieren? Of zoekt u een geschikte plek voor een huwelijksreceptie of bedrijfsreceptie? U kunt voor alle soorten recepties bij ons terecht. Ons restaurant met terras en tuin in Den Haag biedt voldoende ruimte voor een groot gezelschap om heerlijk buiten te eten. De locatie is prachtig voor een feestelijke avond of voor een bruiloft.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Geniet van de buitenlucht en ons heerlijke eten op de mooiste plek in Den Haag

Ook wanneer u er een dagje op uit bent in Kijkduin of Den Haag en u de dag wilt afsluiten door buiten te eten in de tuin van een gezellig restaurant, kunt u bij ons terecht! Wij bieden heerlijke à la carte menu’s aan, waarbij u de keuze heeft uit een 3-gangendiner of 4-gangendiner. In het wildseizoen zetten wij het lekkerste wild voor u op tafel. Ook bieden we verschillende buffetten en tafelbereidingen aan. Combineer uw gerecht met een lekker glas wijn en u geniet van een heerlijk diner. Door onze uitgebreide wijnkaart zit er altijd wel een wijn tussen die past bij uw gerecht. Wanneer komt u buiten eten in de tuin van ons restaurant in Den Haag?

Ervaar de rust in onze Franse binnentuin

Wilt u ook even helemaal tot rust komen op een plek midden in de natuur met de lekkerste gerechten en dranken? Kom dan buiten eten in de mooiste tuin van Den Haag en geniet van de buitenlucht. Wij hebben een sfeervolle Franse tuin die er vooral in de lente- en zomermaanden prachtig bij ligt. Reserveer direct een tafel online of neem contact met ons op bij vragen. U bereikt ons door te bellen naar (070) 325 77 48.