Restaurant met tuin Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Restaurant met tuin Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Bent u op zoek naar een restaurant met een gezellige tuin of terras in Den Haag? Niets is lekkerder dan gezellig buiten uiteten te gaan in Den Haag als het zonnetje schijnt. Ons restaurant in Den Haag is samen met de Franse binnentuin helemaal compleet met het zonnige terras. Keuze genoeg dus om een heerlijk plekje in de zon te vinden als u buiten uiteten wilt gaan in Den Haag. En dat is niet alles. Ons restaurant bevindt zich vlakbij het strand van Kijkduin, gelegen midden in de natuur tussen eeuwenoude bomen uit de 17e eeuw. De historische locatie maakt ons restaurant met tuin en terras wel een hele bijzondere plek om te bezoeken in Den Haag.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Kom lekker genieten in ons bijzondere restaurant met tuin in Den Haag

Of u nu met een groot of klein gezelschap buiten wilt komen uiteten in Den Haag. Wij hebben talloze mogelijkheden voor u om uit te kiezen. Wilt u een jubileum of verjaardag vieren? Of misschien zelfs een huwelijksreceptie? U kunt voor alle soorten recepties bij ons terecht. Ons restaurant met terras en tuin biedt voldoende ruimte voor een groot gezelschap om heerlijk buiten te komen uiteten in Den Haag. De locatie is prachtig voor een feestelijke avond of voor een bruiloft. Het kan natuurlijk ook dat u er lekker een dagje op uit bent in Kijkduin of Den Haag en u vervolgens lekker buiten wilt gaan uiteten. Dan is restaurant Meer & Bosch een bijzondere locatie in Den Haag waar u heerlijk kunt vertoeven met een van onze exclusieve wijnen op ons zonnige terras. Wat wilt u nog meer?


 

Ervaar de rust in onze Franse binnentuin

Taverne Meer & Bosch ligt verscholen in een park omgeven door natuur. Houdt u van buiten uiteten en wilt u iets nieuws proberen in Den Haag? Dan moet u echt eens de rust ervaren in onze Franse binnentuin. Kies voor een van onze heerlijke gerechten van ons klassieke à la cartemenu zodat u uitgebreid kunt genieten van uw avond buiten uiteten in de omgeving van het mooie Den Haag. Onze gerechten zijn van zeer goede kwaliteit omdat wij belang hechten aan dagverse en lokale producten. Bent u op zoek naar het ideale restaurant met een terras in Den Haag? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur en vanaf 12:00 uur kunt u heerlijk bij ons komen lunchen.