Restaurant nabij Loosduinen

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Restaurant Loosduinen
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Zoekt u een mooi restaurant in Loosduinen en omgeving? Vlak bij het strand van Kijkduin bevindt zich Taverne Meer & Bosch. Een prachtig restaurant gelegen midden in de natuur. Bij ons kunt u genieten van de rust om u heen terwijl u kiest uit een van onze heerlijke gerechten. Wij bereiden ons eten met passie en werken met dagverse en lokale producten om u de beste kwaliteit te bieden.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Genieten bij een schitterend restaurant in de omgeving van Loosduinen

Komt u uit Loosduinen en wilt u eens iets nieuws proberen? Wellicht kent u de meeste restaurants in de omgeving al en vindt u het leuk om eens ergens anders naartoe te gaan. Misschien is het niet gek dat u nog nooit van Taverne Meer & Bosch heeft gehoord. Ons restaurant ligt namelijk verborgen in een prachtig park. Perfect om te combineren met Kuikduin of als u gewoonweg urenlang wilt genieten van de groene natuur om u heen. Of u nou met zijn tweetjes komt voor private dining, met de hele familie of voor een bijzondere gelegenheid zoals een groot feest of een bedrijfsborrel. Het is allemaal mogelijk bij ons restaurant in de omgeving van Loosduinen. Wordt het een lunch of diner van ons klassieke à la cartemenu? Of misschien een middag genieten van een uitgebreide high tea? Kom snel eens ons heerlijke eten proberen.

Kom sfeervol uiteten in ons karakteristieke restaurant

Bent u benieuwd naar ons restaurant in de prachtige omgeving van Loosduinen en Kijkduin? En heeft u iets te vieren of wilt u er gewoon even op uit? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur, en vanaf 12:00 uur bereiden wij een heerlijke lunch voor u. Wat dacht u van stevig gerijpte Ierse ribben of gekonfijte eendenborst? Uiteraard bieden wij ook verschillende vegetarische opties aan. Komt u met de auto of met het openbaar vervoer? U vindt de routebeschrijving op onze website.