Restaurant midden in de natuur van Kijkduin

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Restaurant Kijkduin
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Taverne Meer & Bosch is een restaurant in de buurt van Kijkduin in Den Haag. Ons restaurant biedt u de mogelijkheid om lekker te lunchen of dineren op een van de mooiste plekjes in Kijkduin. Geniet van onze klassieke keuken en uitgebreide wijnkaart!

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Heerlijk lunchen of dineren bij ons restaurant nabij Kijkduin

In ons restaurant in de buurt van Kijkduin kunt u niet alleen à la carte lunchen of dineren. Wanneer u met een groep komt eten, stellen onze medewerkers graag een speciaal menu samen. Ook verzorgen wij buffetten voor feesten en andere gelegenheden. Kortom: u heeft keuze genoeg! Ons restaurant nabij Kijkduin staat daarnaast bekend om de uitgebreide wijnkaart. Wij beschikken namelijk over een wijnvoorraad van meer dan 8.000 flessen. Deze zijn opgeslagen op onze wijnzolder. Op deze wijnzolder is het altijd dertien graden Celsius en is de luchtvochtigheid tussen de zestig en zeventig procent. Weet u nu niet welke wijn u wilt kiezen tijdens het dineren of lunchen in ons restaurant nabij Kijkduin? Vraag het dan aan onze medewerkers.

Breng uw trouwdag bij ons door!

Naast heerlijk eten en drinken, kunt u ook trouwen in ons restaurant nabij Kijkduin. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie. U kunt bij ons uw trouwdag doorbrengen, van het ja-woord tot aan het grote feest. Wilt u alleen het feest of de receptie bij ons vieren? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Kom lekker lunchen of dineren in ons restaurant

Komt u lekker lunchen of dineren in ons restaurant in Den Haag, nabij Kijkduin? Of heeft u ons restaurant op het oog als trouwlocatie? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Wanneer u of iemand anders een allergie heeft, geef dit dan aan bij de reservering. Onze koks houden er dan rekening mee.