Een mooie locatie voor een receptie in Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Receptie locatie Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

U wilt een receptie organiseren en zoekt nog een locatie in de buurt van Den Haag. Dan kunt u bij Taverne Meer & Bosch uitstekend terecht. Wij zijn een locatie in de buurt van Den Haag waar u een volledig verzorgde receptie kunt organiseren. Of het nu gaat om een jubileum, huwelijk of verjaardag, u bent bij ons aan het juiste adres.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Organiseer uw receptie op onze locatie in Den Haag!

Wanneer u uw receptie op onze locatie in Den Haag organiseert, bieden wij u verschillende mogelijkheden. Van koffie met cake of gebak tot een borrel met hapjes en van soep met broodjes tot een heus snackbuffet. Wanneer u een buffet wilt bestellen heeft u keuze uit verschillende soorten:

  • Een snackbuffet
  • Een standaard koud buffet
  • Een standaard warm en koud buffet

Alle buffetten kunnen worden aangevuld met verschillende soorten eten. Dit loopt uiteen van Hollandse haring tot pasta met gebakken gamba’s.

Onze locatie in Den Haag is ook uitermate geschikt voor de receptie van uw trouwdag. Het is ook mogelijk om de gehele dag van ja-woord tot feest bij ons door te brengen. Dit komt doordat we een officiële trouwlocatie zijn.

Neem contact op!

Wilt u onze locatie in Den Haag afhuren voor een receptie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Samen kunnen we dan de mogelijkheden doorspreken en de perfecte receptie organiseren!