Home / Receptie arrangement
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het prettig zo veel mogelijk uit handen te geven bij het plannen van een receptie arrangement. Bij een uitvaart receptie komt er veel op u af en u heeft het al erg moeilijk met het verlies van uw dierbare. Wij nemen graag uw zorgen uit handen zodat u meer rust aan uw hoofd heeft. U ontvangt een persoonlijke aanpak en wij staan u bij in deze moeilijke periode. Onze prachtige en rustige locatie in Den Haag is zeer geschikt voor een uitvaart receptie. Het is een prettige locatie om met een groep samen te komen na het afscheid van uw dierbare.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Een omgeving van rust en natuur voor uw receptie met arrangement

Taverne Meer & Bosch is een hele fijne locatie voor een receptie arrangement. Het is een rustige en afgelegen locatie zodat het samenzijn van familie, vrienden en kennissen centraal staat. Ongeacht of u samenkomt in een kleine of grote kring. Wij zorgen ervoor dat uw receptie arrangement plaatsvindt in een sfeervolle omgeving. Taverne Meer & Bosch bevindt zich namelijk in een park met eeuwenoude bomen zodat uw gezelschap omringt is door natuur. Met de aanwezigheid van onze Franse binnentuin is het gemakkelijker om de uitvaart receptie op een rustgevende wijze te laten verlopen.

Een uitvaart receptie met een persoonlijk karakter

Wij zorgen ervoor dat uw receptie arrangement een persoonlijk karakter krijgt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gewenste muziek. Daarnaast nemen wij de tijd om met u mee te denken over de catering van uw uitvaart receptie. Naast koffie met cake en gebak is het ook mogelijk om voor een borrel te kiezen met hapjes of een uitgebreid buffet met warme of koude hapjes. Daarbij bieden wij een ruime keuze aan verschillende wijnen uit verschillende streken. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze aan non-alcoholische dranken. Ook kunt u kiezen voor soep met luxe belegde broodjes.

Liefdevol en intiem samenkomen

Onze gastheren en -vrouwen creëren tijdens uw receptie arrangement een prettige sfeer en zorgen voor een liefdevol en intiem samenkomst. Wilt u uw uitvaart receptie op een prachtige locatie organiseren? Neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48 en wij zorgen voor een warme aanpak en helpen u met uw uitvaart receptie na het verlies van een dierbare.