Kerstmenu

Home / Menu / Kerstmenu

Kerstmis 2020

Tot mijn grote spijt en ongenoegen moet ik u helaas mededelen dat ons restaurant, evenals alle andere restaurants in Nederland, ook met de kerstdagen op last van de overheid gesloten moet blijven. Hieruit volgt, dat wij niet in staat zijn om in 2020 kerstdiners te serveren. Het spijt ons ongelooflijk u niet beter te kunnen berichten maar wensen u ondanks deze domper, fijne kerstdagen, een gezellige eindejaar viering en alvast een beter 2021 dan 2020 is geweest. Heel graag tot in betere tijden.
Hartelijke groet namens het gehele team van Taverne Meer en Bosch,

Peter Simons.

Reserveer nu uw tafel

Reserveer nu

Het vroege diner
  • Aanvang 16.00 uur exact, einde 19.00 uur.
  • Huisaperitief met zoute koekjes
  • Huisgerookte Schotse zalm met mierikswortelroom
  • Krachtige wildbouillon met shiitake en kervel
  • Pasta met Gamba’s in kreeftensaus
  • Vers gedraaide champagnesorbet
  • Rug filet van hert met cantharellen in eigen jus
  • Het kerstdessert
  • Sterke koffie met bonbons
  • Menu € 100,00
  • menu Inclusief arrangement van mooie wijnen € 125,00

Wijnarrangement

  • 2019 Attitude, Pascal Jolivet
  • 2017 Vacqueyras, Cuvée Prestige
  • 2005 st. Romain, Gabriel Bouchard
Het diner
  • Aanvang 20.15
  • Huisaperitief met zoute koekjes
  • Huisgerookte Schotse zalm met mierikswortelroom
  • Krachtige wildbouillon met shiitake en kervel
  • Pasta met gamba’s in kreeftensaus
  • Gebraden, gekonfijte borst van eend met puree van knolselderij en truffel/Madeira/ganzenleversaus
  • Vers gedraaide champagnesorbet
  • Rug filet van hert met cantharellen in eigen jus
  • Kaasterrine met pittig zoete Portsaus
  • Het kerstdessert
  • Sterke koffie met bonbons
  • Menu € 125,00
  • menu incl. arrangement van rijpe, exclusieve wijnen € 215,00

Wijnarrangement

  • 2014 Sancerre, aujourd’huis comme autrefois, non filtré, Hubert Brochard
  • 2011 Chassagne Montrachet “Clos Devant” René Lequin-Colin
  • 2004 Chateau Bahans Haut Brion, 2e wijn van Ch. Haut Brion, Pessac Leognan
  • 1999 Pommard premier cru “Les Charmottes” Gabriel Bouchard
  • 2004 Gewurztraminer grand cru “Goldert” Marcel Humbrecht