Home / Huwelijksreceptie
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Organiseer uw perfecte huwelijksreceptie of bruiloft arrangement bij Taverne Meer & Bosch. Wilt u trouwen op het strand en bent u op zoek naar een nabijgelegen locatie voor een huwelijksreceptie? Of houdt u van een groene omgeving en brengt u graag de gehele dag zorgeloos door op één locatie? Taverne Meer & Bosch staat open voor alle mogelijkheden om uw bruiloft geheel naar wens te laten verlopen.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Een onvergetelijke huwelijksreceptie op een prachtige locatie

Wij zijn een officiële trouwlocatie, wat betekent dat alles mogelijk is. Wilt u uw gehele bruiloft bij ons organiseren of enkel de huwelijksreceptie? Onze locatie leent zich perfect als trouwlocatie omdat deze omgeven is door natuur. Het is een historische locatie waar in de 17e eeuw een antieke boerderij gevestigd was. De Franse binnentuin en groene omgeving creëren het perfecte plaatje voor een bruiloft arrangement of huwelijksreceptie. Bij een receptie verzorgen wij heerlijke hapjes en drankjes en houden wij rekening met al uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een feestavond of diner of buffet bij ons te organiseren. Wij zorgen ervoor dat het geheel in het teken staat van uw bruiloft en samen zorgen we voor een bruiloft arrangement van uw dromen. Kunt u nog wachten tot het zover is?

Leg uw bijzondere dag vast en boek een trouwreportage

Vergeet niet deze bijzondere dag vast te leggen. Er mogen natuurlijk geen foto’s ontbreken van de bruidstaart, uw geliefde vrienden en familie en natuurlijk een hele reportage aan foto’s van uw en uw partner zelf, want daar draait het allemaal om! En welke locatie leent zich nou beter dan een locatie omgeven door eeuwenoude bomen?

Deel uw wensen en ideeën en wij maken het mogelijk

Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw bruiloft arrangement uitgebreid kunnen bespreken. Wij begrijpen dat u zorgeloos wilt uitkijken naar dé grote dag en denken graag met u mee. Zo zorgen we dat u een onvergetelijke dag beleeft. U kunt ons bereiken door te bellen naar (070) 325 77 48.