Home / High wine Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Bent u op zoek naar een locatie voor een high wine in Den Haag? En wilt u tijdens een wijnarrangement verschillende exclusieve wijnen proeven die misschien al 40 jaar bewaard zijn op de wijnzolder van Taverne Meer & Bosch? Dan moet u snel een bezoek brengen aan ons prachtige restaurant. Op een mooie dag kunt u genieten van een wijnarrangement op ons zonnige terras of in onze Franse binnentuin. Met ons grote aanbod aan buitenlandse wijnen en onze sfeervolle Franse binnentuin waant u zich op vakantie in het buitenland. Uzelf even helemaal laten opgaan in het vakantiegevoel. Dat wil toch iedereen?

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Proef onze exclusieve wijnen tijdens een high wine in Den Haag

Wist u dat wij beschikken over een wijnzolder? Dankzij deze wijnzolder beschikken wij over een wijnvoorraad van meer dan 8.000 flessen wijn. Dat maakt het kiezen van een wijn tijdens een high wine in Den Haag er niet makkelijker op. Daarom bieden wij een heerlijk wijnarrangement aan waarin wij de beste en meest exclusieve wijnen voor u hebben geselecteerd. Woont u in de omgeving van Den Haag of wilt u een dagje Kijkduin of Den Haag combineren met een high wine? Dan is een uitstapje naar Taverne Meer & Bosch ideaal voor een gezellige middag of avond. Weet u al wie u mee gaat vragen?

Laat u meenemen in de wereld van heerlijke wijnen

Bent u een echte wijnkenner en wilt u een wijnarrangement waarbij u een aantal nieuwe wijnen kunt proberen? Dan moet u echt een high wine doen op onze mooie locatie in Den Haag. Hoeveel wijnen uit Bordeaux heeft u al geprobeerd? Wij hebben namelijk wijnen uit ruim tien verschillende wijnbouwgebieden. Er zitten ongetwijfeld een aantal wijnen bij die u in de toekomst vaker wilt proeven.

Reserveer uw wijnarrangement en kom langs op onze prachtige locatie

Kunt u niet wachten om verwend te worden met heerlijke wijnen tijdens een wijnarrangement? Of wilt u een high wine combineren met een receptie of bruiloft in Den Haag voor een exclusieve beleving? Bij ons is bijna alles mogelijk. Neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48 en wij kiezen de lekkerste wijnen voor u uit.