High tea in Kijkduin, vlak bij Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / High tea Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Bent u van plan om binnenkort een uitgebreide high tea te doen in de omgeving van Den Haag of Kijkduin? Ga dan naar Taverne Meer & Bosch! Niets is beter dan genieten van een high tea omgeven door de natuur van Kijkduin. Even helemaal ontspannen en geen stadsgeluiden om u heen. Enkel het geluid van de wind en de fluitende vogels. Dat wil toch iedereen tijdens een high tea in Den Haag?

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Oneindig veel smaken thee tijdens een high tea in de omgeving van Den Haag

Weet u eigenlijk waar het woord ‘high’ voor staat bij een high tea? Het betekent ‘afternoon’ en is ontstaan in Engeland in 1840 toen Hertogin Anna van Bedford trek kreeg tussen de lunch en het diner. Haar bedienden vonden een oplossing hiervoor en brachten haar verschillende hapjes en allerlei soorten thee. Nu is een high tea eigenlijk niet meer weg te denken. Naast onze heerlijke buffetten en gerechten van ons à la cartemenu hebben wij uiteraard ook een high tea waarvan u urenlang kunt genieten in de omgeving van Den Haag. Komt u snel een high tea doen in Kijkduin?

 

Reserveer een plekje in onze Franse binnentuin en kom tot rust

Wilt u een keer ergens anders in Den Haag genieten van een high tea, namelijk op een wel hele bijzondere locatie? Reserveer dan snel een tafel, want bij Taverne Meer & Bosch in de omgeving van Kijkduin geniet u van een high tea op ons zonnige terras of in onze sfeervolle tuin. Of kiest u er juist voor om een high tea te doen in ons sfeervolle restaurant in Den Haag op een regenachtige of zelfs winterse dag? Lekker opwarmen met diverse soorten groene en zwarte thee of kies een verse kruidenthee of een thee met zoete fruitsmaakjes. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor koffie. Combineer uw koffie of thee met onze lekkere zoete en hartige hapjes. Kunt u niet wachten? Reserveer dan door te bellen naar (070) 325 77 48 en leg uw high tea of high wine in Kijkduin vast.