Home / Groepsdiner Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Zoekt u een gezellige locatie voor een groepsdiner in Den Haag? Wij hebben veel verschillende mogelijkheden voor u. Vanwege onze prachtige locatie is ons restaurant de ideale plek voor een groepsdiner, private dining, een bedrijfsborrel of zelfs een bruiloft of huwelijksreceptie voor iedereen die een bijzondere avond wil beleven in Den Haag. Ons restaurant ligt namelijk midden in de natuur en beschikt over een prachtige Franse binnentuin en een heerlijk terras. Een perfecte gelegenheid voor een evenement of een groepsdiner in Den Haag. Ontdek de mogelijkheden in ons bijzondere restaurant.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Ontzettend veel keuze voor een heerlijk groepsdiner in Den Haag

Bij een gezelschap vanaf tien personen hebben wij speciale menu’s voor u samengesteld. Voornamelijk vanwege de veelal dagverse producten waar we mee werken. Wij hebben keuze uit maar liefst zes verschillende menu’s. U kunt kiezen voor één van onze vaste menu’s of we kunnen naar wens een menu voor u samenstellen. De menu’s bestaan uit vier tot zes gerechtjes inclusief een bijzonder dessert. Wat dacht u van een geflambeerde Siberische ijstaart of van heerlijk vers gedraaid sorbetijs met champagne? Het is ook mogelijk om bij het menu een half uur aperitief te boeken. Fijn als u even wilt bijkletsen met uw gezelschap onder het genot van een heerlijk wijnarrangement, zoute koekjes, gemengde noten en sterke koffie met een bonbon.
 

Voor ieder budget bieden wij een geschikt arrangement

Naast onze groepsdiners kunt u bij ons in Den Haag terecht voor heerlijke buffetten of receptie arrangementen. Onze buffetten zijn beschikbaar vanaf 30 personen. Bij onze receptie arrangementen kunt u bijvoorbeeld denken aan een arrangement met koffie en gebak, een snackbuffet voor bij de borrel of een uitgebreide high tea. Weet u al waar u voor kiest? Reserveer online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48.