Een huwelijksreceptie in Den Haag

Home / Gelegenheden / Bruiloften

Organiseer uw huwelijksreceptie bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag en kies voor ons bruiloft arrangement. Wilt u trouwen op het strand in Den Haag en bent u op zoek naar een unieke nabijgelegen trouwlocatie voor een huwelijksreceptie? Of houdt u van een groene omgeving en brengt u graag de gehele dag zorgeloos door op één locatie? Wij staan open voor alle mogelijkheden om uw bruiloft geheel naar wens te laten verlopen!

Reserveer nu de trouwlocatie

Reserveer nu

Impressie

Een onvergetelijke huwelijksreceptie op een unieke trouwlocatie in Den Haag

Wij zijn een officiële trouwlocatie, wat betekent dat alles bij ons mogelijk is. U kunt uw gehele bruiloft bij onze unieke trouwlocatie in Den Haag organiseren met een arrangement, maar ook alleen de huwelijksreceptie is mogelijk. Onze locatie leent zich perfect als trouwlocatie omdat deze omgeven is door natuur. Het is een historische locatie waar in de 17e eeuw een antieke boerderij gevestigd was. De Franse binnentuin en groene omgeving creëren het perfecte plaatje voor een bruiloft arrangement of huwelijksreceptie in Den Haag. Bij een receptie verzorgen wij heerlijke hapjes en drankjes en houden wij rekening met al uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een feestavond met een meergangendiner of buffet bij ons te organiseren. Wij zorgen ervoor dat uw grote dag volledig voldoet aan uw wensen.

Deel uw wensen en ideeën en wij maken het mogelijk

Bent u benieuwd naar onze unieke trouwlocatie in Den Haag en wilt u meer informatie over ons bruiloft arrangement? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw bruiloft uitgebreid kunnen bespreken. Wij begrijpen dat u zorgeloos wilt uitkijken naar dé grote dag en denken graag met u mee. Zo zorgen we dat u een onvergetelijke bruiloft beleeft. Bel ons op (070) 325 77 48 en onze specialisten staan u graag te woord!