Buffetten

Verkiest u een buffet boven een uitgeserveerd diner? Ook dat verzorgen wij graag. Wanneer het geen complete maaltijd hoeft te zijn, is een snackbuffet een goede optie. Wilt u uw gasten echter uitgebreid verwennen met koude of een combinatie van koude en warme gerechten, dan bent u bij Meer & Bosch aan het juiste adres.

Krachtige bouillon met kervel en merg
***
Hele gepocheerde koude verse zalm
Gemarineerde Schotse zalm
Kleine Hollandse garnalen met tomatensalade
Tonijnsalade
Crabsalade met rivierkreeftstaartjes
Oud Hollandsche huzarensalade
Salade van twee soorten selderij en kip met walnoten
Proeverij van patésoorten
Serranoham met meloen
Pastrami met gemarineerde groene asperges
Pittige Thaise biefstuk salade
Griekse salade (vegetarisch)
Aardappelsalade met gevulde eieren (vegetarisch)
Couscous salade met gegrilleerde groenten (vegetarisch)
Brood / boter
***
Selectie van internationale kaassoorten
Bavaroises
Petits fours

Krachtige bouillon met kervel en merg
***
Hele gepocheerde koude verse zalm
Gemarineerde Schotse zalm
Kleine Hollandse garnalen met tomatensalade
Tonijnsalade
Crabsalade met rivierkreeftstaartjes
Oud Hollandsche huzarensalade
Proeverij van patésoorten
Serranoham met meloen
Aardappelsalade met gevulde eieren
Pastrami met gemarineerde groene asperges
Brood / boter
***
Gebakken filet van mul in tomaten/pesto saus
Warme beenham met honing/mosterdsaus
Coq au Bourgogne
Gebraden runderlende met zwarte peper en knoflookgroenten
Gepofte aardappelen met kruidenboter en zure room
Ratatouille van groenten
Pasta
Basmatirijst
***
Internationale kaassoorten
Een selectie van zoete desserts

Hollandse haring met uitjes – € 4,50
Aan het buffet geopende Creuzes (oesters) – € 5,00
Vers gekookte koude kreeft, aan het buffet gehakt – € 15,00
Terrine van ganzenlever met gelei van sauternes – € 12,50
Rijke salade van kreeft, ganzenlever, artisjokken en groene boontjes – € 17,50
Aan het buffet uitgesneden huisgerookte Schotse zalm – € 8,50
Gerookte dikke Hollandse paling – € 8,50
Salade van waterkers en veldsla met pittige gebakken gamba’s – € 7,50
*
Warme, aan het buffet gesneden, gebraden lamsbout in lichte mintsaus – € 8,50
Pasta met gebakken gamba’s in kreeftensaus – € 10,50
*
Geflambeerde Siberische ijstaart – € 6,50
Verse fruitsalade – € 6,50