Home / Buffet Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Buffet in Den Haag

Wilt u eens voor een ander type etentje gaan, namelijk een heerlijk buffet in Den Haag? Bij Taverne Meer & Bosch bereiden wij verschillende heerlijke buffetten voor een uitgebreid gezelschap voor. Ons restaurant is gelegen op een historische locatie zodat u, naast uw heerlijke eten, kunt genieten van de omgeving. Bij mooi weer kunt u dineren in onze Franse binnentuin omgeven door eeuwenoude bomen. Of geniet bij minder mooi weer met uw gezelschap in ons bijzondere restaurant. Wist u al dat Taverne Meer & Bosch gevestigd is op een eeuwenoude boerderij uit de 17e eeuw?

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Ruime keuze voor een uitgebreid buffet in Den Haag

Kiest u voor een uitgebreid buffet met een combinatie van koude en warme gerechten? Of heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde selectie vlees of vis die aan tafel wordt klaargemaakt? Wat dacht u van gemarineerde Schotse zalm, pittige Thaise biefstuk salade of warme beenham met heerlijke honingmosterdsaus? Uiteraard hebben wij ook gedacht aan vegetarische gerechtjes zodat er voor iedereen voldoende keuze is. Wilt u een gezellige borrel organiseren in Den Haag met een uitgebreid snack buffet? Ook dan bent u bij Taverne Meer & Bosch aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid hebben wij een selectie van heerlijke wijnen om uw avond helemaal af te maken.
 

Reserveer uw bezoek aan ons historische restaurant

Wilt u met een gezelschap vanaf dertig personen genieten van een uitgebreid buffet in Den Haag? Of bent u met een gezelschap vanaf tien personen? Dan kunt u ook kiezen voor een speciaal groepsmenu. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar (070) 325 77 48. Wij zorgen ervoor dat uw buffet geheel naar wens is, zodat u en uw gezelschap uitgebreid kunnen genieten in Den Haag nabij Loosduinen. Op de website vindt u de routebeschrijving zodat uw gasten gemakkelijk onze verborgen parel kunnen vinden.