Lunch- en brunchbuffet in Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Brunch Den Haag
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Zoekt u een geschikte locatie voor een heerlijke brunch in Den Haag? Taverne Meer & Bosch is de ideale locatie om bijzonder te lunchen in Den Haag. Ons ruime restaurant ligt vlak bij het strand van Kijkduin en bevindt zich op een oude boerderij uit de 17e eeuw. Deze bijzondere locatie maakt het wel een hele speciale gelegenheid om te genieten van een overheerlijk lunchbuffet in Den Haag. Wanneer komt u lekker lunchen in Den Haag?

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Een unieke brunch in Den Haag

Of u nou met familie, vrienden of romantisch met uw partner komt voor een brunch in Den Haag. U kunt bij Taverne Meer & Bosch, naast een uitgebreid lunchbuffet, een uiterst gezellige middag verwachten in Den Haag. De gerechten worden met passie voor u bereid. Uiteraard bieden wij u de beste (streek)gerechten zodat u en uw gezelschap bijzonder kunnen lunchen in Den Haag. U gaat vast wel eens lekker lunchen in het centrum van Den Haag, maar wie wilt nou niet eens in de zoveel tijd genieten van een lunchbuffet op een buitengewoon mooie locatie omgeven door natuur in deze omgeving? Geniet van de voorpret en bedenk alvast welke van onderstaande streekproducten u wilt proeven tijdens een gezellige brunch in Den Haag:

  • Verse asperges, aardbeien en lam uit Limburg
  • Verse schapen- en geitenkaas afkomstig van een boerderij op Ameland
  • Verse garnaaltjes en tongen uit de Noordzee

Houdt u van een lekker wijntje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een wijnvoorraad van ruim 8000 flessen. U hoeft u dus geen zorgen te maken over een culinair wijntje bij uw lunchbuffet in Den Haag.

Uitwaaien op het strand van Kijkduin en bijzonder lunchen in Den Haag

Geniet u wel eens van een dagje strand? Of wilt u altijd al naar Kijkduin? Maak dan een uitstapje naar Taverne Meer & Bosch om bijzonder en lekker te lunchen. Het is een ideale combinatie om te genieten van strand, zee, natuur en rust. Waar wacht u nog op? Bekijk ons à la carte menu en maak snel een plan voor een dagje uit inclusief een uitgebreide brunch in Den Haag en omgeving.

Reserveer online of neem contact op!

Wilt u bijzonder en lekker komen lunchen in Den Haag? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur en vanaf 12:00 uur staan wij voor u klaar om een heerlijk lunchbuffet voor u te bereiden in de omgeving van het mooie Den Haag. Komt u met de auto of met het openbaar vervoer? U vindt de routebeschrijving op onze website. Wij verwelkomen u graag voor een overheerlijke brunch in Den Haag.