Home / Bijzondere wijnen
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Hecht u waarde aan bijzondere wijnen? Bij ons restaurant kiest u uit wijnen van een zeer uitgebreide wijnkaart. Met een aanbod van meer dan 8000 wijnen hebben wij voor ieder budget bijzondere en exclusieve wijnen. Uiteraard kunt u ook heerlijk bij ons lunchen of dineren. Geniet in ons restaurant van de kwalitatieve recepten terwijl u verschillende wijnen proeft van onze uitgebreide wijnkaart. Naast verrukkelijk eten en een wijnkaart met buitengewoon lekkere wijnen, hechten wij in ons restaurant ook veel waarde aan het tafelen zelf. Dat kunt u bij ons urenlang doen aangezien Taverne Meer & Bosch gelegen is op een prachtige locatie midden in de natuur en extra sfeervol is dankzij onze Franse binnentuin.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Ontdek onze bijzondere wijnen

De kwaliteit van onze bijzondere wijnen is gegarandeerd, want de wijnen liggen bij een constante temperatuur van 13 graden en een luchtvochtigheid van 60 tot 70% te rijpen op onze wijnzolder. Sommige bijzondere wijnen liggen al ruim 40 jaar te wachten tot het moment is aangebroken dat u er met uw gezelschap van komt genieten. Vindt u het lastig om zelf een wijn uit te kiezen als u de uitgebreide wijnkaart bekijkt in ons restaurant? Dan adviseren onze gastheren- en vrouwen u graag. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons urenlang te genieten van een uitgebreid wijnarrangement of een gezellige high wine. Combineer dit met een selectie aan heerlijke gerechten van ons klassieke à la carte menu en uw avond is helemaal compleet. Taverne Meer & Bosch wordt niet voor niets ook wel het paradijs van de wijnliefhebbers genoemd.

Kom tot rust in ons restaurant en bekijk de uitgebreide wijnkaart

Komt u met een gezelschap vanaf tien personen? Dan kunt u bij ons kiezen voor verschillende groepsmenu’s. Daarnaast leent onze prachtige locatie zich perfect voor verschillende recepties, van bijvoorbeeld een jubileum- of huwelijksfeest tot een onvergetelijke bruiloft. Of wilt u een bezoek aan Den Haag combineren met een etentje in ons restaurant en een avondje bijzondere wijnen proeven van onze wijnkaart? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48 zodat u alle mogelijkheden met ons kunt bespreken.