Een bedrijfsreceptie organiseren in Den Haag

Vragen? Bel ons op (070) 325 77 48

Home / Bedrijfsreceptie
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Heeft u binnenkort een bedrijfsreceptie op de planning staan en zoekt u een geschikte locatie in Den Haag? Dan kunt u terecht bij Taverne Meer & Bosch! Wij hebben de perfecte locatie voor een bedrijfsreceptie of andere (zakelijke) evenementen in Den Haag. Bij ons kunt u zowel binnen als buiten terecht. Naast een zonnig terras beschikken wij namelijk over een prachtige Franse binnentuin omgeven door natuur. In de 17e eeuw lag hier een antieke boerderij en deze hebben wij omgetoverd tot een verborgen parel.

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfsreceptie bij ons in Den Haag

Wanneer u een bedrijfsreceptie wilt organiseren bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag, heeft u verschillende opties wat betreft de catering. Zo kunt u kiezen voor een borrel met kleine hapjes. Denk hierbij aan zowel zoete als hartige hapjes zoals petit fours, belegde broodjes, gevulde hapjes met vlees en vis, groentekroketjes en bitterballen. Ook kunt u de bedrijfsreceptie combineren met een heerlijk buffet of diner met wild, vis of vegetarische opties. Wilt u voorafgaand aan de receptie vergaderen met uw collega’s, bijvoorbeeld om de eindresultaten van het jaar bekend te maken of nieuwe jaardoelen vast te stellen? Ook dat is mogelijk! Wij bieden vergaderarrangementen aan waarbij alles voor u wordt geregeld.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een bedrijfsreceptie organiseren op onze prachtige locatie in Den Haag? Reserveer dan direct een ruimte online of neem contact met ons op via (070) 325 77 48. Aan de hand van uw wensen bespreken we de mogelijkheden met u.