Home / Bedrijfsreceptie
Dagelijks geopend
Producten van topproducenten
Gratis parkeren

Heeft u binnenkort een bedrijfsreceptie op de planning staan, maar heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Dan is een bedrijfsborrel bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag een uitkomst voor u! Wij hebben de perfecte locatie voor een gezellige bedrijfsborrel in Den Haag. Bij ons kunt u zowel binnen als buiten terecht. Naast een zonnig terras beschikken wij namelijk over een prachtige Franse binnentuin omgeven door natuur. In de 17e eeuw lag hier een antieke boerderij en deze hebben wij omgetoverd tot een verborgen parel. Wie wil daar nou niet zijn bedrijfsreceptie organiseren?

Restaurant

Wilt u een tafel reserveren?

Reserveer nu

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfsreceptie

U kunt uw bedrijfsborrel in Den Haag ook combineren met een vergaderarrangement. Een leuk moment om de eindresultaten van het jaar bekend te maken of nieuwe jaardoelen vast te stellen. Of misschien is het een leuk idee om het personeel persoonlijk in het zonnetje te zetten? U kunt er ook voor kiezen de bedrijfsreceptie te combineren met een buffet. Eerst gezellig met het personeel eten in Den Haag en vervolgens genieten van een aansluitende bedrijfsborrel. Afhankelijk van het budget is enkel een bedrijfsreceptie natuurlijk ook ontzettend leuk. Wat dacht u van een borrel met zoete en/of hartige hapjes zoals petit fours, belegde broodjes, gevulde hapjes met vlees en vis, groentekroketjes of bitterballen? Voor elke gast hebben wij een lekker hapje bij de borrel. U kunt de sfeer van uw bedrijfsborrel op onze prachtige locatie in Den Haag geheel naar wens invullen met uw eigen muziekkeuze. Organiseer snel uw ideale bedrijfsreceptie bij Taverne Meer & Bosch!

Plan uw bedrijfsborrel in en beleef een onvergetelijke avond

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van uw bedrijfsborrel in Den Haag? Of wilt u de locatie eerst bezichtigen om er zeker van te zijn dat het is zoals u in gedachten had? Dan kunt u ook persoonlijk met ons de mogelijkheden bespreken. Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar (070) 325 77 48 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om een onvergetelijke bedrijfsreceptie voor u te organiseren.