Klassieke á la carte menu

Reserveren

Een heerlijke lunch of diner, het kan allemaal bij taverne Meer & Bosch. Uiteraard is het mogelijk om een menu naar wens persoonlijk voor u samen te stellen. Dieet en allergie wensen kunt u doorgeven aan het personeel en onze medewerkers zullen u hieromtrent indien gewenst graag informeren. Bij Meer & Bosch vinden wij het belangrijk om dagverse en lokale producten te gebruiken om zo gerechten te kunnen maken van goede kwaliteit.

Onze menu’s

Het 3 gangen lunchmenu € 36,50
Het 3 gangen dagmenu € 38,50
Het 4 gangen dagmenu € 48,00

Al onze a la carte gerechten en menu’s kunnen gecombineerd worden met bijpassende wijnarrangementen. Voor meer informatie neemt u een kijkje bij onze wijncollectie.

Koude voorgerechten

Van vers gesneden ossenhaas met de bijbehorende garnituren

Klassieker van Scheveningse garnaaltjes

Huisgerookt en aan tafel uitgesneden, geserveerd met mierikswortelroom

Terrine van wat de chef lekker vindt, geserveerd met cranberrycompote

Gemarineerde ossenhaas met truffeldressing, Reijpenaar vsop en een kleine salade

Terrine met een stroopje van calvados

Soepen en warme voorgerechten

Romige soep van Hollandse asperges met een lichtbruin amandeltje

Krachtige bouillon met kervel en merg

Van Canadese kreeft en Noordzee krabben met een gegrilleerde gamba

Met witte botersaus en huisgerookte Schotse zalm

Van Scheveningse garnaaltjes, geserveerd met citroenmayonaise

Met Hollandse risotto en kreeftensaus

Hoofdgerechten

Met gegrilleerde groenten en geitenkaas

Op de huid gebakken filets met gamba risotto en witte botersaus

Gebakken grote Noordzeetong, voor u aan tafel gefileerd, eventueel voor 2 personen

Heel kuiken, in dragonboter gebraden met frieten, appelmoes en truffelmayonaise

Gerijpte Ierse ossenhaas met merg en rode wijnsaus

Stevig gerijpt Iers vlees met zwarte peper en bèarnaisesaus

Prachtige ossenhaas, de saus wordt voor u aan tafel bereid

Kort gekookte Hollandse asperges met ham, boter, ei en Ratte aardappletjes

Nagerechten

Samengesteld uit verschillende kazen met pittig zoete saus

Een ruime selectie uit onze internationale kazen

Met verse vruchten, limonade en slagroom

Onze versie van deze Italiaanse klassieker

Gemarineerd in Balsamico en zwarte peper, met basilicumsorbet

Gevuld met Grand Marnier

Aan tafel bereid, geserveerd met vanille ijs

Dessertwijnen per glas

Moscato d’asti €6,50
Muscat de Beaumes de Venise €9,50
2009 Chateau Simon, Sauternes  €10,50
Sherry, El Candado Pedro Ximenez  €8,50
Sherry Palo Cortado, Viejo C.P. €18,50
Port in diverse jaren en soorten, zie onze digestieven kaart