Klassieke á la carte menu

Reserveren

Een heerlijke lunch of diner, het kan allemaal bij taverne Meer & Bosch. Of laat u eens verrassen door de chef met een uitgebreid 4 gangen diner en eventueel een kaasplateau toe. Het verrassingsmenu is te bestellen per gehele tafel. U kunt uw wensen doorgeven en wij zorgen voor een mooie combinatie van gerechten.
Uiteraard is het ook mogelijk om een ander menu naar wens persoonlijk voor u samen te stellen. Dieet en allergie wensen kunt u doorgeven aan het personeel en onze medewerkers zullen u hieromtrent indien gewenst graag informeren. Bij Meer & Bosch vinden wij het belangrijk om dagverse en lokale producten te gebruiken om zo gerechten te kunnen maken van goede kwaliteit.

Onze menu’s

Het 3 gangen lunchmenu € 35,00
Het 3 gangen dagmenu € 37,50
Het 4 gangen dagmenu € 47,00

Al onze a la carte gerechten en menu’s kunnen gecombineerd worden met bijpassende wijnarrangementen. Voor meer informatie neemt u een kijkje bij onze wijncollectie.

Koude voorgerechten

Half dozijn Zeeuwse Creuzes

Klassieker van Scheveningse garnaaltjes

Huisgerookt en aan tafel uitgesneden, geserveerd met mierikswortelroom

Terrine van wat de chef lekker vindt, geserveerd met cranberry compote

Gemarineerde ossenhaas met truffeldressing, Reijpenaar vsop en een kleine salade

Terrine met een stroopje van Calvados

Soepen en warme voorgerechten

Romige soep van verschillende paddenstoelen

Krachtige bouillon met kervel en merg

Van Canadese kreeft en Noordzee krabben met een gegrilleerde gamba

Met groene asperges, porto bello, groene boontjes en tuinkruiden

Van Scheveningse garnaaltjes, geserveerd met citroenmayonaise

Met Hollandse risotto en kreeftensaus

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken rug filet, mediterraans stamppotje en licht gerookte botersaus

Gebakken grote Noordzee tong, voor u aan tafel gefileerd

Borstfilet met vleugelpootje, zuurkool, aardappelpuree en paddenstoelen

Mooie Hollandse haan met zuurkool en spek, aan tafel uitgesneden

Rib-eye van kalf gegrilleerd, met rode wijnsaus

Prachtige ossenhaas, de saus wordt voor u aan tafel bereid

Rug filet, mooi rosé gebraden, met cantharellen in eigen saus

Volle rug van Hollandse haas op de meest klassieke wijze bereid, aan tafel uitgesneden

Nagerechten

Samengesteld uit verschillende kazen met pittig zoete saus

Een ruime keuze uit onze internationale selectie kazen

Met verse vruchten, limonade en slagroom

Gevulde speculaas met pepernotenijs

Met banketbakkersroom, pompoen en karamel

Gevuld met Grand Marnier

Aan tafel bereid, geserveerd met vanille ijs

Dessertwijnen per glas

Moscato d’asti €6,50
Muscat de Beaumes de Venise €8,50
2009 Chateau Simon, Sauternes  €10,50
Sherry, El Candado Pedro Ximenez  €8,50
Sherry Palo Cortado, Viejo C.P. €18,50
Port in diverse jaren en soorten, zie onze digestieven kaart