Klassieke á la carte menu

Reserveren

Een heerlijke lunch of diner, het kan allemaal bij taverne Meer & Bosch. Uiteraard is het mogelijk om een menu naar wens persoonlijk voor u samen te stellen. Dieet en allergie wensen kunt u doorgeven aan het personeel en onze medewerkers zullen u hieromtrent indien gewenst graag informeren. Bij Meer & Bosch vinden wij het belangrijk om dagverse en lokale producten te gebruiken om zo gerechten te kunnen maken van goede kwaliteit.

Onze menu’s

Het 3 gangen lunchmenu € 36,50
Het 3 gangen dagmenu € 38,50
Het 4 gangen dagmenu € 48,00

Al onze a la carte gerechten en menu’s kunnen gecombineerd worden met bijpassende wijnarrangementen. Voor meer informatie neemt u een kijkje bij onze wijncollectie.

Koude voorgerechten

Carpaccio van zacht gestoofde portobello met ricotta en walnoten

Klassieker van Scheveningse garnaaltjes

Huisgerookt en aan tafel uitgesneden, geserveerd met mierikswortelroom

Terrine van wat de chef lekker vindt, geserveerd met cranberrycompote

Gemarineerde ossenhaas met truffeldressing, Reijpenaar vsop en een kleine salade

Terrine met een stroopje van calvados

Soepen en warme voorgerechten

Romige soep van verschillende paddenstoelen

Krachtige bouillon met kervel en merg

Van Canadese kreeft en Noordzee krabben met een gegrilleerde gamba

Van boekweitmeel met verschillende kaassoorten, rode ui en prei

Van Scheveningse garnaaltjes, geserveerd met citroenmayonaise

Met Hollandse risotto en kreeftensaus

Hoofdgerechten

Met gegrilleerde groenten en geitenkaas

Op de huid gebakken, geserveerd met linzen en antiboise

Gebakken grote Noordzeetong, voor u aan tafel gefileerd, eventueel voor 2 personen

Gerijpte Ierse ossenhaas met crème van pastinaak en Madeira/truffelsaus

Prachtige ossenhaas, de saus wordt voor u aan tafel bereid

Rugfilet, mooi rosé gebraden, met cantharellen in eigen saus

Gebraden hele Hollandse haan met zuurkool, spek en puree, aan tafel uitgesneden

Volle Hollandse rug op de meest klassieke wijze, aan tafel uitgesneden

Nagerechten

Samengesteld uit verschillende kazen met pittig zoete saus

Een ruime selectie uit onze internationale kazen

Warme chocolade cake met mandarijnsorbet

Van Tonkabonen met koffie-ijs

Met gesuikerde hazelnoten, zoute karamel en slagroom

Gevuld met Grand Marnier

Aan tafel bereid, geserveerd met vanille ijs

Dessertwijnen per glas

Moscato d’asti €6,50
Muscat de Beaumes de Venise €9,50
2009 Chateau Simon, Sauternes  €10,50
Sherry, El Candado Pedro Ximenez  €8,50
Sherry Palo Cortado, Viejo C.P. €18,50
Port in diverse jaren en soorten, zie onze digestieven kaart